PRVA ČLANSKA TEKMA V NOVI TEKMOVALNI SEZONI JE ZA NAMI

Včeraj so naši fantje odigrali 1. krog EPNL 2019/20. Žal so po dobri in vzpodbudni igri ostali praznih rok v boju za prve točke. Ekipa BOREAS Ajdovščina je izkoristila svoje priložnosti in v deževnem drugem polčasu zmagala 1:2.

Začetek tekme je našim nogometašem obetal veliko več. Prevladovali smo na sredini igrišča in priložnosti v napadu so se kar vrstile. V zaključkih akcij pa nismo bili dovolj zbrani in tako se je polčas končal z rezultatom 0:0.

Začetek drugega polčasa je zaznamovala nevihta in dež. Igra je postala manj “lepa”. Na obeh straneh je bilo veliko izgubljenih in nenatančnih podaj. V takih pogojih so gostje povedli. Domačini so že v naslednji nevarni akciji izenačili. Ob koncu tekme pa spet napaka ožje obrambe in vodstvo za Boreas Ajdovščina. Naši fantje so še stiskali obroč okrog strnjene Ajdovske obrambe, vendar je ostal rezultat nespremenjen do končnega sodnikovega žvižga.

Kjub porazu pa smo lahko zadovoljni s prikazano igro naših igralcev. Veseli pa smo bili tudi lepega števila gledalcev, ki je prišla bodriti naše fante. Z veseljem pričakujemo 2.krog, ki bo naslednjo nedeljo (15. septembra), ko se bomo spet na domačem stadionu pomerili z NK Kozina. VABLJENI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja